Redfall izlazi 2. svibnja a autori su objavili novi gameplay video

Redfall izlazi 2. svibnja a autori su objavili novi gameplay video

0

Bethesda je potvrdila da nadolazeća vampirska co-op pucačina Redfall koju je razvio studio Arkane, izlazi 2. svibnja ove godine. Redfall je prošle godine odgođen, a Microsoft i Bethesda sada su objavili novi gameplay video za igru koja će biti ekskluzivno dostupna na Xbox Series S/X i PC platformama.


U video između ostaloga možete vidjeti kratki pogled na misiju priče o svjetioniku, gdje se borite protiv ljudskih neprijatelja i vampira, koji se mogu kretati kroz pod.

Vampirska gnijezda se mijenjaju svaki put kad kročite unutra, a borba uključuje je tri druga igrača koji žele zajedničkim snagama uništiti srce kako bi uništili vampirsko gnijezdo. Postoje slični džepovi neprijatelja po cijelom otoku, a izvan glavnih misija, postoje sporedne misije, od kojih neke uključuju pronalaženje sigurnih kuća, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Priča Redfalla je već dobro poznata, no ako vam nije poznato, radi se o otočkom gradiću koji su preplavili vampiri nastali kao posljedica znanstvenog eksperimenta. Igrač će se u igri naći u ulozi jednog od četiri lika, među kojima svaki ima svoju jedinstvenu pozadinsku priču i vještine s raznovrsnim mogućnostima nadogradnji.

Igra će na dan lansiranja biti dostupna za Xbox Game Pass.