Zombieland: Headshot Fever Reloaded dolazi na dan lansiranja PS VR2

Zombieland: Headshot Fever Reloaded dolazi na dan lansiranja PS VR2

0

XR Games i Sony Pictures VR najavili su da će nova, potpuno obnovljena verzija hit VR arkadne pucačine Zombieland: Headshot Fever Reloadet stići na dan lansiranja PlayStation VR2 headseta 22. veljače 2023.

Developeri ističu da je Zombieland: Headshot Fever Reloaded “vrhunska verzija popularne VR igre, prerađena kako bi iskoristila prednosti PlayStation 5 i PlayStation VR2 platforme”.

Gameri će, kažu, “iskusiti akciju, likove i humor iz hit filmske franšize s potpuno novim umjetničkim stilom, novim modelima likova, novim animacijama, novim osvjetljenjem, novom fizikom, novom glazbom, potpuno redizajniranim sustavom napredovanja i cijelim nizom potpuno novih sadržaja za igranje koji uključuju ekskluzivne značajke za PlayStation VR2”.

Ekskluzivne značajke PlayStation VR2 uključuju prilagodljive okidače koji čine da se svako oružje osjeća drugačije, jedinstveni dodirni odziv svaki put kad pucate iz oružja, zvuk koji će vam omogućiti da osjetite približavanje horde u slušalicama i eye-tracking koji podržava praćenje kretnji očiju. Pored toga, gamerima će također stići nova razina priče, novi izazovi Gun Rangea, nova oružja i novi skinovi za oružja.

Ukratko rečeno, ovo je remaster napravljen da iskoristi prednosti novih hardverskih značajki PlayStation VR2 headseta, a prodavati će se po cijeni od 19,99 £.

Ukoliko želite, već možete staviti igru na listu želja u PlayStation Storeu putem ove poveznice.

Napomena: Screenshotovi i video su iz inačice za “stari” PSVR, jer autori još nisu objavili nove materijale za PS VR2 inačicu.