Stigao je službeni trailer za akcijsku strategiju StarMetal Crusaders

Stigao je službeni trailer za akcijsku strategiju StarMetal Crusaders

0

Ova akcijska strategija u realnom vremenu pretvorit će vas u šefa plaćeničke vojske, koji ima zadaću osvojiti Zeta sektor na udaljenom planetu uz pomoć vojnika koje će trebati regrutirati i povesti u borbu protiv neprijateljskih bossova i njihovih vojski.

U ime tvrtke Space Miner koja vam je dala pozamašnu svotu za osvajanje planeta kretat ćete se opasnim i nepredvidljivim sektorom Zeta, otkrivati drevne tajne i suočiti se suparničkim šefovima i drevnim prijetnjama poput parazitskog Vulkina.

Kako biste napredovali u bitkama, morat ćete iskopavati resurse i od njih stvarati borce da zaštitite svoju bazu, proširiti se i poraziti mnoge opasnosti koje vas čekaju, kao i otplatiti svoje dugove tvrtki prije nego bankrotirate.


Igra nudi zanimljivo igranje, s velikom mogućnošću ponovnog igranja i mehanikom koja se lako uči. Igrači će upravljati resursima, graditi baze i voditi svoje posade na bojnom polju. Okruženje igre ispunjeno je čudnim susretima i neočekivanim obratima, osiguravajući novo iskustvo svaki put kada igrate.

Igra izlazi za PC na Steamu u trećem kvartalu ove godine.