Igrajte s Autobotima ili Decepticonima u trkačko-pucačkoj igri Transformers: Galactic Trials

Igrajte s Autobotima ili Decepticonima u trkačko-pucačkoj igri Transformers: Galactic Trials

0

3DClouds, Outright Games i Hasbro 11. listopada ove godine lansiraju novu Transformers igru za PC, PlayStation, Xbox i Switch platforme.

Transformersi su jedna od najpopularnijih franšiza igračaka, crtića i filmova, koji su fanove osvojili borbama dobrih vanzemaljskih robota Autobota i zločestih Decepticona.

Developeri britanskog studija 3DClouds i izdavač Outright Games sada u suradnji s proizvođačem igračaka Hasbrom najavljuju trkačko-pucački naslov u kojem ćete moći igrati za bilo koju od sukobljenih strana u singleplayeru i multiplayer modovima, uključujući split-screen na jednom ekranu.

Developer kaže da će vam igra pružiti iskustvo akcijskih utrka u obliku robota transformiranih u automobile, u kombinaciji s pucačkim borbama u roguelite stilu.

Priča igre se odvija nakon što zli Nemezis Prime ukrade glavne relikvije, a Autoboti i Decepticoni kreću u žestoku avanturu kako bi povratili te artefakte i kontrolirali nevjerojatne moći koje daju.

Igrači će imati mogućnost igranja kao legendarni Autoboti ili Decepticoni, koji uključuju Bumblebeeja, Megatrona, Elitea-1, Optimus Primea i druge poznate ikone Transformers franšize i utrkivati se po stazama borbenih utrka kako bi skupljali relikte i pobijedili protivnike.

Igra uključuje tradicionalne arkadne utrke u obliku vozila i dinamičnu borbu u obliku botova, jer igrači za pobjedu moraju poraziti neprijatelje i stići do cilja.

Kako igrači budu napredovali i skupljali nove relikvije, podizat će razinu svojih vještina i otključavati nove legendarne likove. Dostupna su dva moda igre, Galactic Trials u kojem ćete napredovati kroz razine i skupljati relikte u singleplayeru, te Arcade mode, u kojem ćete se u društvu prijatelja, online ili u split-screenu natjecati na ludim stazama, ili sudjelovati u specijaliziranim turnirima koji se temelje na lokacijama.

Transformers: Galactic Trials dolazi na PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch, Xbox One, Xbox Series X|S i Steam 11. listopada 2024, a fizička izdanja već su dostupna za predbilježbu kod specijaliziranih prodavača.