SteamWorld Headhunter je prva igra franšize u punom 3D

SteamWorld Headhunter je prva igra franšize u punom 3D

0

Fanovi SteamWorld igara vjerojatno će biti jako iznenađeni kada čuju da će novi naslov poznate franšize biti co-op akcijska avantura u punom 3D obliku s next-gen vizualijama.


Obzirom da punokrvnu svjetsku premijeru igre tek trebamo dočekati od developera Image & Form Gamesa, zasad se ne zna previše detalja, osim što je prikazan trailer koji nam pokazuje kako će izgledati dueli steampunk Steambotova na Divljem zapadu.

Očito je da ćete metalne revolveraše voditi u žestoke obračune iz trećeg lica uz puno žestoke akcije koja uključuje brzo potezanje, precizno ciljanje i pucanje, ali i skokove na glavu iznenađenih neprijatelja.

Developeri kažu da se priča igre nastavlja na zbivanja iz igre Steamworld Dig 2, no obzirom na veliku promjenu, odnosno prelazak iz 2D u 3D grafiku, očito je da po gameplayu neće imati puno toga zajedničkog s njom.

Zasad još nije poznato kada će igra izaći i na kojim platformama, ali obzirom na odličnu grafiku, vjerujemo da će se se naći i na PC, PS5 i Xbox Series X/S konzolama, dakako uz Switch, jer je na Nintendovim konzolama franšiza bilježila najveće uspjehe.

Prvi video teaser-trailer možete pogledati dolje.