U Fortnite stigao dugoočekivani Naruto

U Fortnite stigao dugoočekivani Naruto

0

Od danas igrači popularnog battle-royale naslova mogu kupiti likove iz popularnog anime serijala Naruto Shippuden, te zaigrati novi mod smješten u skriveno selo istoimene serije.

Fortnite je kroz godine bio domaćin brojnih filmskih i animiranih kolaboracija, uključujući popularne serije i filmove Star Wars, Alien, Rick & Morty, The Mandalorian, John Wick, Stranger Things i druge. Međutim, posljednjih godinu dana se šuška o kolaboraciji s jednom od najpopularnijih anime serija Naruto Shippuden. Čekanje je konačno okončano i igrači Fornitea od danas, pa sve do kraja sezone početkom prosinca, mogu kupiti skinove s motivom popularnih likova serije Naruto, čuvenih članova Teama 7.

Osim novih likova, igrači mogu kupiti i brojne dodatke inspirirane serijom, poput katana i drugih alata za prikupljanje materijala za gradnju, te isprobati limitirani creative mod, koji ima specifične zadatke i uvjete pobjede, a smješten je u tajno selo iz serije.

U igru je dodano novo oružje Kunai. Radi se o malim noževima za bacanje, nalaze se u svim modovima i biti će dostupni također do okončanja sezone.

Naruto Shippuden jedna je od najvećih kolaboracija Fortnitea s IP-om pop kulture, a već je za prosinac najavljena kolaboracija s nadolazećom serijom The Book of Boba Fett, smještenom u Star Wars univerzum.