The Game Awards s prikazom više od 40 igara

The Game Awards s prikazom više od 40 igara

0

Najpopularnija dodjela gamerskih nagrada The Game Awards vraća se uobičajenom programu s publikom s rekordnim brojem naslova koji će biti prikazani.

Geoffa Keighley, suosnivač i voditelj The Game Awards nagrada, u seriji tweetova je najavio najbogatiji program dosad. U glavnom programu dodjele, između nagrada će prikati između 40 i 50 naslova koji nas očekuju. Neke od njih smo već vidjeli, pa ćemo dobiti nove trailere ili gameplay prikaze. No kako navodi, čak dvoznamenkasti broj naslova su ekskluzivni prikazi potpuno novih igara.

The Game Awards se održava već osmu godinu zaredom i za razliku od prošle “koronaške” godine, ovaj put se vraća puni program dodjele s publikom i orkestrom koji će uživo izvoditi najveće glazbene numere iz nagrađenih igara. Dodjela je najavljena za večer 9. prosinca, no zbog vremenske razlike, mi ćemo je gledati tek 10. prosinca u 2 sata ujutro.

Organizator programa najavljuje da se pripremimo na brojna iznenađenja.

the Game Awards događanje se održava uživo u Microsoft Theateru u Los Angelesu 9. prosinca ove godine, a više informacija potražite na ovoj poveznici.