Spašavajte svijet pijani u igri Whiskey & Zombies

Spašavajte svijet pijani u igri Whiskey & Zombies

0

Developer Nuttery Entertainment je objavio dostupnost igre Whiskey & Zombies na PS5, PS4 i Xbox X/S platformama. Cilj igre je ostati pijan, ostati živ i spasiti čovječanstvo. Nikakav problem.

U ovoj kaotičnoj kooperativnoj akcijskoj i stealth igri smještenoj u južnim državama Amerike tijekom izbijanja “ustanka” zombija, igrači se moraju vratiti kući u močvaru Louisiane kako bi spasili čovječanstvo na jedini način koji mogu, uz pomoć svoje pouzdane destilerije viskija.

U modu priče, igrači će preuzeti kontrolu nad jednim od četiri člana klana McCreary koji se svađaju, a svaki se može pohvaliti različitim sposobnostima i različitom tolerancijom na piće. Zatim će se boriti protiv hordi zombija, a što više brlje popiju, to će biti sigurniji od virusa zombizma, no ako popiju previše na kraju će biti beskorisni svojim frendovima.

Eto dogodilo se da se opstanak čovječanstva ovisi o uspješnoj suradnju između posljednjih ljudi sposobnih za proizvodnju ilegalnog žestokog pića koji se slučajno međusobno mrze.

Whiskey & Zombies je glatka zombi pucačina koja se igra iz “božje perspektive”, a igrači moraju pobijediti masu nemrtvih dok se bore da održe svoje suučesnike na životu. Ako postanu žrtvom horde zombija, brzi gutljaj viskija ponovno će ih podići na noge.

Odaberite svoj lik, oružje i stil igre. Hoćete li se provući kroz horde ili zgrabiti vatreno oružje i nadati se da vaši prijatelji imaju dovoljno lošeg viskija da vas održe na životu?

Whiskey & Zombies ima dva dodatna načina igre osim glavne kampanje. U igri Last Billy Standing, igrači se moraju boriti protiv horda zombija i njihovih prijatelja u kaotičnom kaotičnom last man standing modu, a u Redneck Survivalu, igrači moraju ostati živi što je duže moguće dok se bore protiv valova nemrtvih.

Kako sav taj kaos izgleda možete pogledati u ovom videu.