Uživajte u vikendu uz vrhunske popuste na Steamu

Uživajte u vikendu uz vrhunske popuste na Steamu

0

Steam i ovoga puta ne razočarava sa svojim popustima, a od 7. do 15.4. popuste do 80 % možemo vidjeti u okvirima publishera Xbox Game Studios.

Novi naslovi

Od nešto novijih igara ističu se svakako Halo Infinite po cijeni od 47,99€, što ga čini 20 % jeftinijem u usporedbi s prijašnjom cijenom, Forza Horizon 5 po cijeni od 50,99€, Minecraft Dungeons Ultimate Edition čija je cijena 29,99€, točnije 25 % manja nego inače te PsychoNauts 2 po odličnoj cijeni od 35,99€, ukoliko znamo da mu je osnovna cijena 59,99€.

Piše: Matija Ančić 

Popularno među igračima

Sea of Thieves najpopularniji je među trenutnim naslovima na popustu, a snižen je za čak 50 % te trenutno drži cijenu od 19,99€. Ovaj popularni naslov nudi sve za izvrsno piratsko iskustvo, od jedrenja do borbe pa sve do istraživanja novih područja i krađa. Uzme li se u obzir da je riječ o piratskom životu, ovakva iskustva ni ne čude. Igrač tijekom igre ima potpunu slobodu da pristupi svijetu i drugim igračima kako i kada god on to želi. Također, u jedinstvenoj i novoj kampanji unutar same igre moguće je susresti kapetana Jack Sparrowa i s njime udružiti trupe u pohodima koji traju čak oko 30 sati.

Ori and the Will of the Wisps još je jedan od naslova koji oduševljava mnoge, a sada ga je moguće igrati za svega 9,89€, što čini popust od visokih 67 %. Također, moguće je kupiti i Ori: The Collection paket po vrhunskoj cijeni od 13,39€, a u kojem je moguće pronaći i raniji naslov igre Ori and the Blind Forest: Definitive Edition. Priča o napuštenom mladom Oriju dirnut će srca mnogih, a sve će se to događati kroz zadivljujuće vizualne prostore. U prvome dijelu Orijeva herojska sudbina jest da spasi šumu koja čini stanište mnogih, dok u drugome dijelu naš heroj pokušava hrabro zacijeliti raspalu zemlju, spojiti obitelj i otkriti svoju pravu sudbinu.

Xbox Game Studios Classics

Osim pojedinačnih naslova, specijalne ponude uključuju i pakete pod nazivom Xbox Game Studios Classics 1 i 2. Xbox Game Studios Classics 1 moguće je nabaviti po cijeni od 14,71€, dok bi inače ta cijena iznosila visokih 73,75€ te Xbox Game Studios Classics 2 za 15,96€ čija je originalna cijena 79,95€.

Xbox Game Studios Classics 1

Ovaj popularni paket uključuje naslove The Maw, Deadlight, Max: The Curse of Brotherhood, Rise of Nations: Extended Edition te ReCore: Definitive Edition. S vrlo pozitivnim ocjenama ističe se The Maw, akcijska indie igra u kojoj je glavni lik Frank, a spominjani Maw – njegov najbolji prijatelj. Maw je kukavični debeli ljigavac fokusiran isključivo na izležavanje i hranu, a njegova specifičnost leži u zadobivanju svakog obilježja onoga što pojede.

Također, istaknuo se i naslov Max: The Curse of Brotherhood, avantura puna zanimljivih i kreativnih slagalica, a čiji se glavni lik Max mora suprotstaviti zlu na svakome uglu kako bi spasio svog mlađeg brata Felixa.

Xbox Game Studios Classics 2

Drugi mogući paket sadrži naslove Ms. Splosion Man, Dust: An Elysian Tail, LocoCycle, Kalimba i Quantum Break. Prema vrhunskim ocjenama najviše se istaknuo naslov Dust: An Elysian Tail, ručno oslikani svijet akcijske videoigre. Riječ je o igri u kojoj igrači otkrivaju drevne tajne, rješavaju zahtjeve prijateljskih seljaka i svoju mitsku oštricu zabadaju u nizove neprijatelja.

Kao vrlo pozitivan ističe se i Quantum Break zbog specifične podjele na videoigru i live-action epizode. Quantum Break pri tome prenosi priču o putovanju kroz vrijeme i o moći upravljanja vremenom. Ono što je zanimljivo jest da igrač/gledatelj uvjetuje sam razvoj radnje pa i završetak, ovisno o svojim odlukama tijekom igre.

Požurite na Steam kako biste dohvatili neki od popularnih naslova jer vas zasigurno neće razočarati!