Sony prodao 600 tisuća PlayStation VR2 headsetova u 6 tjedana

Sony prodao 600 tisuća PlayStation VR2 headsetova u 6 tjedana

0

Sony se pohvalio da je u prvih 6 tjedana od početka dostupnosti prodao gotovo 600.000 PlayStation VR2 headsetova, što je za 8 posto više u odnosu na prvih 6 mjeseci prodaje prvog PSVR uređaja.

Mada veliki broj igrača nije zadovoljan količinom dostupnih naslova za PS VR2, posebice što se tiče ekskluziva za novi headset, ljudi ga kupuju jer su se uvjerili u njegovu kvalitetu te se uzdaju da će Sony i njegovi partneri uskoro znatno povećati broj igara s podrškom za PS VR2.

Sony je također otkrio da očekuje da će PS5 vrlo brzo prestići PS4 po svim ključnim pokazateljima prodaje i da će PS5 imati više aktivnih mjesečnih korisnika koji igraju više sati na novijoj konzoli do veljače 2024. Kao što nam je poznato, Sony je u 2022. godini prodao više PS5 jedinica nego što je sam prognozirao, ponajviše zahvaljujući rješenju krize s dobavljačima komponenti, uslijed čega su nestašice PS5 konzola postale svršena stvar.

Mi nekako još uvijek mislimo da Sony nije uložio dovoljno napora za bolju podršku za PlayStation VR2 headset i nadamo se da će početi izdavati znatno više igara za njega jer u rukama doista ima odličan komad hardvera.