AGON by AOC predstavio novi gaming QHD monitor odličnih značajki

AGON by AOC predstavio novi gaming QHD monitor odličnih značajki

0

Poznati brend gaming monitora AGON by AOC predstavlja novi monitor Q24G2A/BK. Ovaj kompaktni gaming monitor dolazi opremljen IPS panelom od 23,8 inča (60,4 cm) koji pruža QHD rezoluciju (2560×1440) uz brzinu osvježavanja od 165 Hz i vrijeme odziva od 1 ms MPRT, omjer kontrasta od 1000:1 i 108,7 % gamut pokrivenosti sRGB.


Proizvođač tvrdi da Q24G2A/BK i njegova kompaktna veličina zaslona od 24 inča uparena s QHD rezolucijom osiguravaju izvanrednu oštrinu i detalje s gustoćom piksela od 123,4 ppi (piksela po inču), što je mnogo više od standardnih 24-inčnih Full HD ili 27-inčnih QHD zaslona. Visoka gustoća piksela i dizajn koji štedi prostor čine ga idealnim izborom za gamere koji traže impresivno gaming iskustvo bez žrtvovanja prostora na stolu.

Integracija s AOC-ovim G-Menu softverom omogućuje jednostavan pristup promjeni boje monitora, overdriveu i ostalim gaming postavkama. To uključuje: Shadow Control za prilagodbu osvjetljenja i razine sjene, Low Blue Mode za udobnu noćnu upotrebu, Dial Point i Frame Counter za prikaz trenutnih frames-per-second informacija.

AOC GAMING Q24G2A/BK dostupan je po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 279 eura.