Sony najavio PS Plus igre za srpanj, predvodi ih A Plague Tale za PS5

Sony najavio PS Plus igre za srpanj, predvodi ih A Plague Tale za PS5

0

Sony je još jednom oduševio korisnike PlayStation Plus pretplate izborom igara koje poklanjaju u narednom mjesecu. Glavna zvijezda je potpuno nova inačica hit indie igre kojoj uskoro stiže i punokrvni nastavak.

U srpnju će korisnici PlayStation Plus pretplate zaigrati tri igre koje je Sony pripremio za njih, a raznolikost žanrova garantira da će svatko pronaći nešto za sebe.

Najveće iznenađenje predstavlja avantura A Plague Tale: Innocence, koja je tek najavljena kao unaprijeđena verzija za PlayStation 5, a već dolazi za sve PlayStation Plus pretplatnike. Nova inačica se izvodi u 4K rezoluciji i 60 sličica u sekundi, s boljim teksturama, sjenama, osvjetljenjem i podrškom za Ray-tracing efekte. Unaprijeđena inačica je odličan uvod u nastavak A Plague Tale: Requiem kojeg ćemo zaigrati iduće godine.

Nedavno je objavljen i trailer za PlayStation 5 verziju, koja obuhvaća sva unaprijeđenja koja nova inačica donosi.

 

Druga igra u ponudi je Call of Duty: Black Ops 4, fantastična online pucačina za PlayStation 4 iz 2018. Iako navedeni nastavak nema singleplayer kampanju, nova doza PlayStation Plus igrača, kao i podrška za igranje na PlayStationu 5, osigurat će novi život za pomalo zaboravljeni nastavak čije je igrače preuzeo odličan besplatni Call of Duty Warzone battle-royale multiplayer naslov.

 

Ponudu zaokružuje WWE 2K Battlegrounds, arkadna hrvačka igra za PlayStation 4, koja osim lokalnog i online multiplayera, donosi i mogućnost singleplayer igranja u kojem će igrači poloviti osnove i izbrusiti vještinu za okršaje s drugim igračima.

 

Još jedan odličan PlayStation Plus mjesec je pred nama, s igrama različitih žanrova i multiplayer uspješnicama.