Condor je novi multiplayer naslov u svijetu Controla

Condor je novi multiplayer naslov u svijetu Controla

0

Remedy Entertainment, orginalni tvorac Max Paynea i nove uspješnice Control, najavio je kooperativni multiplayer spin-off navedene igre za četiri igrača.

Control, fantastična “lynchovska” akcijska avantura, ranije ove godine je dobila značajnu vizualnu nadogradnju prelaskom na konzole nove generacije, te hordu novih obožavatelja. Remedy Entertainment, razvojni studio iza igra, još od Alan Wakea nije imao takvu “zlatnu koku” u rukama, te će poduzeti sve kako bi igru pretvorio u uspješan serijal.

Iz vedra neba je najavljen Condor, multiplayer PvE naslov za četiri igrača, gdje se s online prijatelja borimo protiv horda zaposjednutih vojnika. Condor je smješten u svijet Controla, no detalji još nisu poznati, ni cijena, ni datum izlaska, ni detalji o priči. Poznate su tek dvije stvari. Condor će ponuditi sasvim novu radnju i tako proširiti setting Controla, te postaviti temelje za novi nastavak koji je u ranim fazama pripreme, no gotovo u potpunosti siguran za izlazak. Drugo, Condor je kodni naziv projekta, pa postoji mogućnost promjene naziva do konačnog proizvoda.

Condor je rađen u unaprijeđenom Northlight pokretaču na kojem je izrađen i Control, a igra će izaći za PC i konzole nove generacije, PlayStation 5 i Xbox Series X/S možda već do kraja ove godine. Najava igre je obilježena i naslovnom fotografijom.