Sonic Mania i Horizon Chase Turbo besplatni na Epic Games Storeu

Sonic Mania i Horizon Chase Turbo besplatni na Epic Games Storeu

0

Epic Games Store svoje korisnike ovaj tjedan časti s dvije odlične igre za sve ljubitelje brzine, ovisno o žanru koji preferirate. Preuzmite ih prije 1.7., dok su dostupne za besplatno aktiviranje.

Nije tajna da Epic Games Store, kako bi privukao nove korisnike, poklanja gomilu igara za PC. Mogu se pohvaliti nekim od najvećih hitova, ali i pregrštom žanrova koje pokrivaju. Ovaj tjedan, odličili su se pokloniti dvije igre za zaljubljenike u brzinu. To su ultrabrzi platformer Sonic Mania, te kaotična trkaća igra Horizon Chase Turbo.

Sonic Mania dolazi na sam rođendan serijala, a radi se o igri iz 2017., nastale po uzoru na zlatnu eru Sonic igara s konzole SEGA Genesis. Igra ima vrlo visok pozitivan prosjek ocjena od 84/100 na stranici Metacritic koja skuplja recenzije iz raznih svjetskih izvora. Kako izgleda u praksi možete vidjeti na priloženom traileru.

 

Druga igra je Horizon Chase Turbo, fantastična retro trkaća igra za jednog i više igrača, koja može biti idealan odabir za couch natjerivanje u klimatiziranom prostoru dok traju ovi “beskonačni” toplinski valovi.