Hektična pucačina Die After Sunset uskoro stiže na Steam Early Access

Hektična pucačina Die After Sunset uskoro stiže na Steam Early Access

0

PQube i developer Playstark objavili su da će njihova pucačina iz trećeg lica Die After Sunset za PC i konzole uskoro stići na Steam Early Access.

Igra Die After Sunset koja vizualno i po nekim dijelovima gameplaya malo podsjeća na Fortnite nije battle royale, ali mnogi elementi poput “loot boxova” i nadogradnje lika i oružja očito su namjerno posuđeni iz danas vrlo popularnog žanra, s time da se ovdje radi o čistom singleplayeru, u kojem imate samo jedan život, što znači da kada god na nekom levelu poginete morate krenuti ispočetka, što se možda neće dopasti nekim igračima, ali jednom dijelu gamera će omogućiti povećanje koncentracije i brži razvoj skilla.

Priča igre je klasika. Zločesti alieni napali su Zemlju i žele ugasiti Sunce, a vi ih u tome trebate spriječiti isključivo korištenjem oružja i svojeg skilla. Neprijatelji ne izgledaju nimalo strašno, već djeluju poput likova iz crtića, no developeri kažu da vas to ne smije zavarati, jer ćete se morati dobro pomučiti da ih sve potamanite kako biste došli u mogućnost da rasvijetlite misterij koji stoji iza invazije.

Također navode da će vaš svaki novi pokušaj (nakon pogibije) biti drugačiji, s novim random postavkama levela i neprijatelja, a za poboljšanje uspješnosti na raspolaganju ćete imati mogućnost prikupljanja i nadogradnji oružja, power-upova i mnoštva novih likova koje ćete moći otključavati.

Izlazak finalne inačice za PC, PS4/PS5, Xbox One/Xbox Series X/S i Switch konzole planiran je za 2022. godinu, a kako igra izgleda možete pogledati u ovom video traileru.