Službena web stranica PlayStationa dodala sekciju za PC naslove

Službena web stranica PlayStationa dodala sekciju za PC naslove

0

PlayStation je odlučio proširiti svoju internetsku stranicu kako bi uključio i fanove svojih naslova koji u vlasništvu ne posjeduju PlayStation konzolu.

Stranica nudi istraživanje spektra naslova PlayStation studija, a koje je moguće zaigrati, ili će ih uskoro biti moguće zaigrati, i na PC-u putem Steama ili Epic Gamesa.

Trenutno dostupni naslovi

Možete se upustiti u avanturu iz 2018. godine uz Kratosa i Atreusa poznatijeg naslova igre God of War, proživjeti legendarne misije lovca Aloya kroz Horizon Zero Dawn, skupiti hrabrosti za suočavanje s izazovima u post-apokaliptičnom otvorenom svijetu u Days Gone, loviti ili postati lovina Predatora uz Predator Hunting Grounds ili zaštiti Super Zemlju i pokoriti neprijatelje ljudske vrste u intergalaktičkom ratu putem HELLDIVERSa.

Nadolazeći naslovi

Zakazan za izlazak današnjeg dana za svega nekoliko sati po cijeni od 59,99€, riječ je o jedinstvenom Marvelovom Spider-Manu prerađenom za vaša računala. Postanite ikonični Peter Parker, transportirajte se uz pomoć paukove mreže i razbijte velike face New Yorka.

Piše: Matija Ančić

Kako ne bismo puno odskakali od tematike, u jesen ove godine dolazi nam i Marvelov Spider-Man: Miles Morales. Istražite Milesove moći i sposobnosti kroz njegovo traženje vlastitog herojskog identiteta dok u glavi još uvijek imate korake svog mentora i idola Petera Parkera.

Oni mogu i bez ugriza radioaktivnog pauka i moćnih vanzemaljskih sila. Ove godine zaigrajte popularne nastavke franšize UNCHARTED uz omiljene likove pod poznatim imenima Nathan Drake i Chloe Frazer. Pomozite im u potrazi za blagom i ostanite zapisani u povijesti na mapama UNCHARTEDa uz Legacy of Thieves Collection.

Cijene za nadolazećeg Miles Moralesa i UNCHARTED još nisu poznate, ali pretpostavljamo da će biti ostavljene standardne cijene za koje ih možete kupiti i u PlayStation trgovini.

Često postavljano pitanje jest i je li potreban PSN račun kako bi se PlayStation naslovi zaigrali na PC-u? Ne, trenutno nije potrebno imati izrađen PSN račun kako bi igrali PS naslove na PC-u, ali to također znači da priznanja koja igrač osvoji igranjem putem PC-a ne mogu biti transferirana na PSN račun.