30 minuta Redfalla na QuakeConu

30 minuta Redfalla na QuakeConu

0

Bethesda je potvrdila kako ćemo više Redfalla moći vidjeti online ovoga mjeseca na QuakeConu, ali i mnoge druge zanimljivosti iz gaming svijeta.

Ove će godine QuakeCon ponovno biti u digitalnome izdanju, a održavat će se od 18. do 20. kolovoza. Iako su mnogi razočarani što se neće družiti u Dallasu, mi ne možemo reći isto. Redfall, ali i ostale Bethesdine naslove pratit ćemo od 19 sati 18. kolovoza na ovome linku, a već od 19:15 gledat ćemo oživljavanje Redfalla s Arkane Austinom.

Osim Redfalla, priča će se vrtiti i oko poznatih naslova: Elder Scrolls Online, Fallout 76, Fallout 4, Ghostwire: Tokyo, Deathloop i Quake. Event će uključivati i pitanja i odgovore, kvizove, cosplay i mnogo više. Ono što bi definitivno svrstali u zanimljivosti koje će se odvijati jesu izbor za najprljaviju tipkovnicu (za koji se možete prijaviti još danas na ovome linku), ali i tutorijali sastavljanja vlastitog PC-a.

Piše: Matija Ančić

Sve će se navedeno odvijati prvoga dana, a kasnije možemo očekivati PetCon, Cards Against Humanity, Golf With Friends, finale Quake Pro League, ali ne i klasično donošenje i prikaz vlastitog računala jer se ponovno ove godine nalazimo samo u digitalnome obliku.

Novosti iz Redfalla

Poznato je kako je izlazak Redfalla odgođen za 2023. godinu te smo već na izlaganju Xboxa i Bethesde u lipnju imali prvi pogled na igru, ali sada ćemo dobiti još i više. Najveća prodajna točka ovog naslova zasigurno je mogućnost igranja u do četiri igrača, a od kojih svaki ima svoje posebne mogućnosti i vještine. Nažalost, potrebno je naglasiti kako će samo host imati benefite od igranja s više igrača jer će jedino on moći napredovati u priči, dok će ostali igrači to morati odrađivati sami ili uz pomoć drugih igrača kada oni hostaju igru.