Skull & Bones – objavljen datum isplovljavanja

Skull & Bones – objavljen datum isplovljavanja

0

Još jedan dan, još jedno curenje datuma izlaska Ubisofta. Ovoga puta su se pojavili detalji dugo očekivane igre Skull and Bones.

Piše: Iva Ledinščak

Prvi put najavljen 2017. s datumom izlaska 2018., Skull and Bones je odgođen prošlog svibnja do 2022., što je bilo četvrto javno odgađanje igre.

Najnoviji detalji iskopani u Xbox trgovini upućuju na Skull and Bones s uobičajenim pre-order bonusima i premium artiklima, uključujući sountrack i artbook. Otkriven je i datum izlaska – 8. studenoga 2022., zahvaljujući redovitom promatraču trgovine Aggiornamenti Lumia, a naknadno ga je potvrdio i serijski leaker Tom Henderson.

Nakon dugotrajnog razvoja, Ubisoft je ranije potvrdio da će se Skull and Bones konačno pokrenuti u nekom trenutku ove godine. Krajem travnja, na internetu su se pojavile i testne snimke igre – što je Ubisoft naknadno i priznao. Preuzet iz alfa verzije igre, četverominutni video tutorial pokazao je brzi pogled na to kako će se igrati.

Započet ćete svoje putovanje kao autsajder čiji je cilj postati najzloglasniji gusar koji će ploviti ovim vodama“, objašnjava video.

Budući pirati će to učiniti podizanjem vaše zloglasnosti, koju ćete graditi ispunjavanjem posebnih ugovora, istraživanjem, pljačkom i lovom na blago. Što je veća vaša zloglasnost, to će više mogućnosti biti dostupno (odlazak na ispovijed nije jedna od njih).

Kao i kod igre Sea of ​​Thieves, uporan online multiplayer će držati igrače na nogama dok će lomiti oružja u žustrim bitkama i držati oko na svom ljubljenom blagu kako bi ono ostalo na sigurnom ispod palube. Brodovi se mogu proširiti i popuniti u lukama, gdje također možete prilagoditi svoj lik. Čini se da su bitke s brodovima ključni dio igre, iako će se moral posade s vremenom smanjivati ​​zbog čestih poraza u bitkama, što će vrlo vjerojatno dovoditi do pobuna.

S obzirom na to da je datum izlaska igre naizgled otkriven, uskoro možemo očekivati više detalja izravno od Ubisofta. Nedavno se na internetu pojavio i datum izlaska Ubisoftovog Mario + Rabbids, Sparks of Hope, samo nekoliko sati prije nego što je službeno potvrđen u najnovijem Nintendo Directu.