Pogledajte kako će izgledati buduće dinastije Divljeg zapada

Pogledajte kako će izgledati buduće dinastije Divljeg zapada

0

Izdavač Toplitz Productions i Moon Punch Studio s ponosom predstavljaju prvi Gameplay Teaser za Wild West Dynasty, dugo očekivanu open world igru koja spaja survival, RPG i city builder.

Piše: Robert Barbir

Moon Punch Studio, poljski tim od oko 25 ljudi, ima preko 20 godina iskustva u svijetu zabave i specijalnih efekata i animacije. Već su nam pokazali što znaju u svojem zadnjem i najpopularnijem naslovu Medieval Dynasty. Čini se da je ekipi iz poljske pojam dinastija još uvijek cool, ali srednji vijek nije. Zbog toga su odlučili premjestiti svoju dinastiju na Divlji zapad, a sad smo dobili prvu priliku vidjeti kako će to izgledati.

Potaknuta klasičnim vestern filmovima, Wild West Dynasty poziva igrače u legendarna vremena Indijanaca i kauboja. Preživite surovo okruženje, pronađite mjesto za naseljavanje, izgradite ranč, podignite obitelj i na kraju postanite jedan od najpoznatijih tajkuna nekretnina koje je Divlji zapad ikada vidio. Ali budite oprezni: što više slave i poštovanja steknete, više ćete biti na nišanu kriminalaca. Postavlja se pitanje, možete li stvoriti uspješnu dinastiju koju će svijet pamtiti ili će vaše naslijeđe biti nebitno?

S dubokom i zanimljivom pričom, dodatnim fokusom na akciju, opsežnim sustavom izgradnje s poboljšanim upravljanjem resursima, otvorenim razvojem likova i najvećim svijetom u povijesti franšize do sada, Wild West Dynasty je ambiciozan naslov koji puno obećava. Developeri su naučili iz svojih grešaka, kojih je u početku bilo puno kad je u riječi Medieval Dynasty, pa se nadamo da će sad stvari biti drugačije. Izlazak igre bi trebao biti tokom ove godine. U nastavku pogledajte prvi in game footage, a za više informacija pratite službene stranice.