Doskejtajte se do mogućnosti ranog igranja novog nastavka franšize Skate

Doskejtajte se do mogućnosti ranog igranja novog nastavka franšize Skate

0

EA je jučer podsjetio fanove da još uvijek rade na nastavku franšize pod nazivom Skate 4 i poziva igrače da se upišu za mogućnost ranog igranja nastavka.

Skate je, kako sam naziv otkriva, videoigra o vožnji skateboarda prvenstveno izdana 2007. godine za Xbox 360 i PlayStation 3. Priča je vrlo jednostavna, igrač je skejter čiji je zadatak biti što bolji u onome što radi, a ispred njega stoje izazovi koje treba ispuniti poput photoshootinga, izrade video snimki i naslovnica časopisa.

Prisjetimo se da je Skate 4 službeno najavljen 2020. godine, a fanovi jedva čekaju trenutak objave. Ne čudi jer je prijašnji nastavak objavljen davne 2010. godine.

Najnoviji video označen je kao pre-pre-pre-alfa video koji pokazuje golu mehaniku, okolinu s nimalo tekstura, a s progresijom može se vidjeti nešto ušminkanije iako to nije potpuni prikaza onoga što nas čeka. Osim skejtanja, u videu je moguće vidjeti i elemente parkoura pa nas živo zanima što to kuha EA u novom nastavku.

Piše: Matija Ančić

skate. insider

Program pod nazivom skate. insider najbolji je način da preuzmete skejt u svoje ruke pa makar je to i u najranijem izdanju. Ovim potezom fanovi i novi igrači mogu ostaviti povratnu informaciju i poboljšati iskustvo igranja naslova u budućnosti.

EA ovo testiranje smatra načinom na koji će napraviti najbolju verziju igre koja će igrače ostaviti bez daha jednom kada bude objavljena. Također, kako biste se prijavili za rano testiranje naslova, morate imati više od 18 godina, a izbor će se odviti prema raznoraznim faktorima koje je odredio EA.

Držite na umu da, ukoliko vas odaberu, sve informacije o igri morate držati podaleko od javnosti jer je svako dijeljenje zabranjeno. Osim što će te moći igru zaigrati sami, EA će omogućiti i grupno igranje, bilo da testiranje obavljate u toplini svoga doma ili u prostorijama za testiranje neobjavljenih naslova. Igra će biti dostupna za testiranje na PC-u putem Origina. Za sudjelovanje u testiranju možete se prijaviti na ovome linku. Neka vam je sa srećom, a mi ćemo željno iščekivati legalno objavljene komentare!