SF pucačina Voyager: Ascension izlazi besplatno na Gala Gamesu

SF pucačina Voyager: Ascension izlazi besplatno na Gala Gamesu

0

RFLXT je najavio da će njegova besplatna SF pucačina Voyager: Ascension stići na Gala Games platformu 23. travnja ove godine.

Gala Games je platforma za igranje koja se razlikuje od svih drugih platformi za distribuciju igara jer se temelji na blockchainu i omogućuje korisnicima vlasništvo nad imovinom u igri putem NFT-ova (nezamjenjivih tokena).

Zahvaljujući tom sustavu igrači dobivaju kontrolu nad elementima igre i zarađuju nagrade, a platforma također podržava razvoj igara i suradnju unutar zajednice igara, potičući Web3 decentralizirani ekosustav.

Među prvim igrama koje dolaze na Gala Games je Voyager: Ascension koji će moći besplatno instalirati i igrati, uz dodatak tokena za sezonske propusnice koji igračima daje dodatne nagrade za igranje i dovršavanje zadaća.

Voyager: Ascension je brza znanstveno-fantastična pucačina sa šest stupnjeva slobode u kojoj igrači pilotiraju Voyager Light Gunship letjelicom kroz podzemne objekte na Saturnovim mjesecima, što dovodi do obračuna sa kozmičkim entitetom kako bi se odredila sudbina čovječanstva. Igra ima 16 razina za jednog igrača i 12 razina izazova, a kasnije će stići i multiplayer.

Autori kažu da je igra modificirana verzija igre Overload koju su razvili izvorni kreatori Descenta koju je licencirao RFLXT.

“Svidjela mi se originalna igra, pa sam oduševljen što objavljujemo našu verziju za Web3 igrače.” rekao je Tony Colafrancesco, potpredsjednik igara u RFLXT-u. “Uzimanje izvrsnih igara i njihova modifikacija za Web3 publiku, a kasnije i rad s našom RFLXT platformom i Digital Doubles, dovest će do uzbudljivih stvari za nas u budućnosti.”

Hoće li Voyager: Ascension biti dovoljno zanimljiv naslov da privuče veći interes gamera za decentralizirani blockchain sustav distribucije igara, ovisiti će dakako o kvaliteti gameplaya.