Gothic metal pucačina Perish sletjela na PS5

Gothic metal pucačina Perish sletjela na PS5

0

Ako ste se na svojoj Plejki zaželjeli žestokog napucavanju uz milozvučne pjesmice gothic i death metala u okruženju pakla, razveseliti će vas što su developeri iz studija ITEM42 i HandyGames doveli pucačinu Perish na konzole nakon što je debitirala za PC.

Svi konzolaši, ljubitelji death, gothic, black, doom, thrash i drugih podvrsta heavy metala koji vole igre na tematiku pakla, doći će na svoje u žestokom FPS-u Perish koji je nakon PC-a upravo stigao na PS4, PS5, Xbox One i Xbox Series X/S konzole.

U igri koju možete igrati u singleplayeru ili u kooperativi u društvu do tri frenda, naći ćete se u ulozi Amyetrija, tjelesnog duha zarobljenog u jezivom carstvu Čistilišta.

Tamo nećete imati previše vremena za razmišljanje o životu nakon smrti, već ćete se boriti svim silama da ne doživite smrt nakon smrti, jer ćete se naći na meniju brojnih čudovišta, demona, poludemona i drugih kreatura iz najcrnjih noćnih mora koji će vas proganjati kroz razne krajolike iz drevnih mitologija, kako bi vas poveli u pakao gdje nećete imati nikakve šanse za spas svojeg gadnog tijela i crne duše.

U potrazi za otkrivanjem tajne Elizijskih poljana u kojima ste se zadesili, odnosno prostora zagrobnog života koji se nalazi između zemlje svjetla i tame, proživljavat ćete najgore noćne more.

Na svu sreću, na raspolaganju ćete imati veliki set ubilačkih naprava, poput slomljenog mača s kojim ćete započeti igru, pa sve do teškog Aklys koplja, Zophos revolvera srednjeg dometa, Boreas puške koja ubija jednim metkom, Byzantine Cannon ručnog višecjevnog bacača, Apollonion Bow luka izrađenog od božanskog metala, Harvest Scythe kose kojom ćete žeti horde neprijatelja i Spitha čekića kojim možete drobiti i najtvrđe glave.

Sva oružja su nadogradiva, tako da ćete imati mogućnost da ih kroz igru poboljšavate, opremate posebnom municijom i dodacima uz čiju pomoć ćete uspješno rješavati svoj stres nakupljen u svakodnevnom ovozemaljskom životu.

Što se neprijatelja tiče, oni su također vrlo živopisni i raznoliki, a za čišćenje čistilišta ćete morati pomesti i opake bossove oko kojih ćete se morati posebno potruditi.

Kao što smo rekli, uz šestoko napucavanje dobivate i paket žestoke glazbe od 26 metal pjesama koje su sami radili developeri igre, za što im također skidamo kapu.