Bandai Namco lansirao tri besplatne igre na Steamu

Bandai Namco lansirao tri besplatne igre na Steamu

0

Poznati izdavač i developer Bandai Namco koji je nedavno izdao jedan od najvećih ovogodišnjih hitova Tekken 8, na Steamu je lansirao tri besplatne platformera.


Sve tri igre, odnosno Nottolot, Doronko Wanku i Boomeroad su “mali” platformeri koji vas vjerojatno neće oduševiti kao Elden Ring ili Tekken 8, ali će vam omogućiti da za nula eura dobijete dosta solidne zabave.

U Nottolotu, akcijskoj igri hakiranja robota, igrači kontroliraju Rollyja, koji koristi sposobnost hakiranja da kontrolira četiri neprijatelja i pobjegne iz tvornice za proizvodnju robota.


Boomeroad je opisan kao uzbudljiva akcijsko-avanturistička igra u kojoj igrači klize duž tračnica bumeranga koje sami naprave. “Igra je smještena u drevnu ruševinu koja lebdi na nebu, a igrač klizi kroz nepregledna neba po vlastitoj volji dok traži artefakte”, stoji u Steam opisu.

Treća besplatna igra Bandai Namca je Doronko Wanko, koji tvrtka opisuje kao akcijsku igru. U igri ćete biti slatki psić kojem je glavna zabava i smisao života da čim više zaprlja dom svojeg gospodara.

Sve tri igre su ocijenjene prilično pozitivno i doista nam je neobično zbog čega ih je Bandai Namco izdao kao besplatne. Pada nam jedino na pamet da možda predstavljaju dijelove nećeg većeg što nam pripremaju.