Serious Sam: Tormental u Early Accessu na Steamu

Serious Sam: Tormental u Early Accessu na Steamu

0

Serious Sam: Tormental je 3D roguelite, top-down shooter; spin-off u kojem ćete pokušati probiti se kroz izmučeni um poluboga uništenja, Mentala. Mental je i dalje tvorac svjetova i svih čudovišta, koja iskaču pred vas na putu do njegovog unutarnjeg ega. Jednostavno, jelda? Igra je prvobitno bila puštena u Early Access na Steamu 2019., kao dio Croteamovog Inkubator programa. Sada je potpuno nadograđena i spremna za iskrcavanje na vaša računala!

Piše: Iva Ledinščak

Postoji li ključ pomoću kojeg ‘Serious’ Sam Stone može ući u Mentalov um? Duboko u napuštenom hramu Egipta, leži ukleti artefakt, drevna naprava sposobna za nezamislivo, koja bi mogla poslužiti upravu za tu svrhu. Uz pomoć tog artefakta, Sam bi možda imao jedinu priliku zaći u uvrnuti svijet Mentalove zaj***ne mašte, gdje će ga njegova potraga odvesti u bitku protiv nemilosrdnih hordi čudovišta. Znate, uobičajeno.

Posljednje izdanje igre Serious Sam: Tormental uvodi novo područje, The Fortress, koje sadrži nove neprijatelje i ‘Elite variants and Torments‘ – posebne staze s unaprijed postavljenim početnim oružjem, moćima i uvjetima, te leaderboardom za svaki od njih. Također uključuje desetke novih oružja, pogodnosti, moći, questova, glazbu, ali i potpuno novi lik, Ugh Zan Jr.

Što je još novo?

• Otkrijte skrivene ideje Mentalovog uma – koje neprijatelje, oružja i predmete zamišlja koristiti u stvarnom svijetu? Sakupite sve te ideje i mudro ih upotrijebite u svoju korist.

The Vault, finalno područje, krije mnoge tajne i poveznice s Mentalovim identitetom. One igračima pružaju ciljeve veće od pukog rješavanja final bossa. Trebat ćete savladati brojne izazove kako bi zaustavili Mentala jednom zauvijek.

• Savladavanjem izazova, otključavate nove svjetove, likove, oružja i nadogradnje.

• Bogat sadržaj i replayabilnost: proceduralno generirane tamnice, likovi s jedinstvenim sposobnostima, nasumični skupovi moćnih nadogradnji, + tona zabavnog Serious oružja.

• Budite kreativni: kombinirajte razne dijelove oružja kako bi konstruirali jedinstvena i moćna oružja.

• Možete igrati i s drugim igračima u lokalnom co-op modu: suočiti se s jačim bossevima, natjecati se za XP, ili ga dijeliti, i skupljati ankh objekte kojima možete ponovno oživjeti suigrače (mogli su drevni Egipćani pa možete i vi)!

• Čvrsta mehanika i kontrole. Igra je pogodna za gamepad. Precizan vizualni collision sličan je 2D igrama.

Požurite na Steam, igra je na popustu još do 15. travnja!