Zatvorena beta igre METEORA kreće 20. travnja a vi možete isprobati demo

Zatvorena beta igre METEORA kreće 20. travnja a vi možete isprobati demo

0

Nezavisni studio za izradu igara Big Boot Games uskoro na Steamu lansira zatvorenu betu arkadne svemirske pucačine METEORA.

Nekada davno u samo praskozorje gaminga pojavila se igra Asteroids za Atarijev igraći automat. Nakon 43 godine i brojnih klonova u kojima smo u svemiru uništavali opasno svemirsko kamenje oružjem svoje svemirske letjelice, dolazi nam igra METEORA koja će nam omogućiti da uništavamo meteore na sličan način, uz “malo” više brzine, naprednije grafike, blještavih efekata i pojačanu dozu adrenalinske akcije koja nikada ne staje.


Kao i u svim drugim igrama “Asteroids” tipa, kretat ćete se kroz razne zone u svemiru, menvrirati kroz polje prijetećeg svemirskog smeća raznih veličina i koristiti kombinaciju movement i aiming skilla uz dodatak specijalnih power-upova, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Autori kažu da je igra inspirirana klasičnim svemirskim filmovima i znanstvenim dokumentarcima te predstavlja mješavinu realizma i fantazije, no mi bismo rekli da malo pretjeruju jer je po nama to samo Asteroids 21. stoljeća, što ne znači da je loše, jer sigurno postoji mnoštvo igrača koji s vremena na vrijeme žele staviti mozak na pašu i razvaljivati sve što im dolazi u susret, nastojeći postići sve bolje i bolje rezultate.

Iz tog razloga vjerujemo da biste trebali isprobati demo koji možete skinuti na ovoj poveznici, a ako vas zanima sudjelovanje u beta testiranju javite s developeru na ovaj email: METEORA@superindie.games