SEGA poziva na testiranje nadolazećeg naslova HYENAS

SEGA poziva na testiranje nadolazećeg naslova HYENAS

0

Pridruži se timu neprilagođenih uz jedinstvene mogućnosti i osebujne karaktere i probaj pobjeći kako bi pobijedio.

Zemlje više nema, bogataši su zauzeli Mars i nije ih briga što ostatak svijeta živi u velikoj straćari jer oni ispred sebe imaju svoje nostalgične snove koje bi trebali ispuniti. Kako bi utajili svoje žudnje, odlučili su se na prodaju pop artefakata sa Zemlje po vanzemaljsko vrtoglavim cijenama. S druge strane, imate sebe i svoje kolege, talentirane pljačkaše koji nastoje udariti elitu Marsa gdje ih najviše boli – u njihove (točnije vaše) skupocjene stvarčice. HYENAS će nastojati oboriti sve suparnike koji imaju isti naum i poslanike milijardera Marsa kako bi što prije pokupili loot i pobjegli van.

Dakle, riječ je o sci-fi FPS-u koji će u kombinaciju uvesti pljačkašku akciju i combat u negravitacijskom prostoru (jer zašto hodati kada možete letjeti?), a moći će se zaigrati u više igrača. Igru donosi Creative Assembly čije vam je ime možda poznato zbog razvoja naslova kao što su Total War, Halo Wars 2 ili Alien: Isolation.

Piše: Matija Ančić

Tijekom trailera moguće je vidjeti tri lika koji će obogatiti igru, Doc Hotfix s dozom humora, Commander Wright čiji je glavni zadatak osigurati prepreke i platforme za bijeg te The Pro – tipični pljačkaš banke koji nosi masku poznatih američkih predsjednika i puca metke kad treba i ne treba.

Alfa testiranje naslova

Prijave mogu podnijeti svi stariji od 18 godina, a na prvu će biti dostupno samo na području Sjeverne Amerike i Europe osobama sa Steam računom. U početku će testiranje biti na malom broju PC igrača, a u kasnijim će se fazama širiti na više regija, igrača i platformi. Ono što znamo jest da će HYENAS biti dostupan 2023. godine na Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 5 i PlayStation 4 konzolama te PC-u te da neće imati pay-to-win mehaniku što nas uvelike uveseljava kod svakog nadolazećeg naslova.

Prijave su moguće na ovome linku, a za istu je potrebno napraviti Creative Assembly račun. Ukoliko budete odabrani morat ćete potpisati NDA, točnije Ugovor o tajnosti podataka kako ne biste odali informacije o samoj videoigri prije njezinoga izlaska.

Minimalne specifikacije potrebne za igru jesu:

OS: Windows 7
Procesor: Quar core processor @ 2.5 Ghz
RAM: 10GB
VRAM: 5GB
DirectX: 12
Pohrana na disku: -31GB