Resident Evil 4 Remake izgleda izvanredno u novom traileru

Resident Evil 4 Remake izgleda izvanredno u novom traileru

0

Capcom je u četvrtak održao poseban showcase Resident Evila, otkrivajući više o nadolazećem Resident Evil Village Gold Editionu, Shadows of Rose DLC te igre i njenom remakeu Resident Evil 4.

Piše: Iva Ledinščak

Capcom je ranije ove godine otkrio da prepravlja omiljeni klasik, s predviđenim datumom izlaska 24. ožujka 2023. Sada su objavili drugi trailer za Resident Evil 4 i jednostavno izgleda zadivljujuće.

Nije bilo iznenađujuće kada je Capcom otkrio da radi remake Resident Evil 4 (ipak je on trebao biti sljedeći na redu), ali s obzirom na to koliko je hvalospjeva upućeno originalu, mnogi su bili skeptični prema novom remakeu. Resident Evil 4 star je skoro dvadeset godina, ali je i dalje široko dostupan, toliko omiljen i još uvijek ga se može savršeno igrati 2022. Dakle, treba li nam ovaj remake?

Za početnike će ovo nedvojbeno biti jedna od najboljih akcijskih horor igara u 2023. Za one koji već dobro znaju o čemu se radi, više će sličiti zgodnoj šetnji sjećanjima, ali možda ipak malo previše vjernoj svom izvorniku. Ako je novi trailer gameplaya ikakav pokazatelj, u Capcomu daju sve od sebe kako bi dokazali da su skeptici u krivu.