Putujte kroz vrijeme i učite Mandarinski uz igru Hua Mulan

Putujte kroz vrijeme i učite Mandarinski uz igru Hua Mulan

0

Developer Odeum poziva igrače koji se žele uključiti u beta testiranje nove 3D avanture s elementima RPG-a pod nazivom Hua Mulan da se prijave putem ove poveznice.

U igri ćete trebati zaštititi Hua Mulan od zavjere zlih vremenskih putnika Shadows of the Past (Sjene prošlosti), a osim zabave i rješavanja zagonetki imat ćete jedinstvenu priliku učenja mandarinskih fraza, riječi i rečenica, što znači da učiti osnove jezika koji u Kini govori gotovo milijardu ljudi.

To znači da ćete čitati i pisati pinyin pismo te govoriti kineski dok lovite vremenske bandite prije nego što vremenska odstupanja postanu trajna, kao što možete vidjeti u ovom video traileru.

Igra će biti objavljivana epizodično, a prva epizoda počinje otkrivanjem vremenskog mjehura koji potječe iz drevne Kine. Morate otputovati natrag da biste pronašli njegovo porijeklo. Vježbat ćete kineske pozdrave u interakciji sa seljanima i ispunjavati zadatke dok se utrkujete da pronađete Hua Mulan i otkrijete misterij oko Sjena prošlosti.

Igra omogućuje prepoznavanje glasa i omogućuje vam da svoje odgovore dajete na mandarinskom kineskom, a umjetna inteligencija prilagođava sadržaj dok igrate kako bi vam osigurala pomoć koja vam je potrebna za uspjeh u igri i učenju kineskog.

Obzirom na sve što u posljednjih godina dolazi iz Kine i ono što će dolaziti u budućnosti, svakome tko ima malo strpljenja bilo bi dobro da se nauči barem malo sporazumijevati na kineskom jer će nam to prije ili kasnije biti od koristi.

A učenje uz igranje je možda najlakši put do tog cilja, dakako ako će igra biti dobra.