Prvi pogled na System Shock 2: Enhanced Edition koji dolazi i na PS5 i Xbox Series konzole

Prvi pogled na System Shock 2: Enhanced Edition koji dolazi i na PS5 i Xbox Series konzole

0

30. svibnja ove godine stiže dugo očekivani remake igre System Shock, a Nightdive Studios donosi prvi pogled na System Shock 2: Enhanced Edition.

Mada još nije objavljeno kada će igra izaći, poznato je da će svi koji se predbilježe za System Shock dobiti besplatno kopiju remasteriranog System Shocka 2: Enhanced Edition koju objavljuje izdavač Prime Matter.

Nightdive Studios je objavio da Enhanced Edition sadrži poboljšane video sekvence, teksture, modele likova i oružja.ž, a developer je također surađivao i sa Systemshock.org kako bi u remaster mogao integrirati najbolje zakrpe i modifikacije koje je izradila zajednica.

Zahvaljujući činjenici da je Nightdive prenio originalni izvorni kod igre na svoj vlastiti motorKEX engine, System Shock 2: Enhanced Edition bit će dostupan i na konzolama trenutne generacije, PS5 i Xbox Series X/S, no ne i na PS4 i Xbox One konzolama.

Kako se čini iz trailera igre, developer je napravio prilično dobar posao prilagodivši poboljšani dizajn igre umjetničkom stilu i atmosferi iz legendarnog originalnog naslova, kao što možete vidjeti u ovom videu.