Pogledajte kako se surfa po pijesku u igri Atlas Fallen

Pogledajte kako se surfa po pijesku u igri Atlas Fallen

0

Focus Entertainment je objavio zanimljivi gameplay trailer akcijske RPG avanture u kojem možete vidjeti što ćete sve moći raditi u prekrasnom i opasnom otvorenom svijetu.


Kako se polako približava izlazak igre Atlas Fallen koja bi se trebala pojaviti 18. kolovoza ove godine, developer Deck13 i izdavač Focus Entertainment objavili su trailer gameplaya koji nam otkriva brojne detalje u sadržajima s kojima ćemo se susresti u lijepim otvorenim prostorima ovog zanimljivog naslova za PS5, PC i Xbox Series X/S, koji miješa odličnu akciju, zanimljivu priču i obilje RPG elemenata za nadogradnju opreme i specijalnih moći, kao što možete pogledati u ovom videu.

Radnja igre se odvija na svijetu Atlasu, koji je pokoren od strane zlog boga Thelosa, koji je natjerao stanovnike da bez prestanka iskapaju esenciju magične tvari.

U igri ćete se naći u ulozi bezimenog heroja koji dođe u posjed čarobne narukvice uz čiju pomoć može stvarati različita oružja, opremu i magije, kako bi mogao pružiti dostojan otpor Thelosovim sljedbenicima i čudovištima.

Mada je igra najvećim dijelom orijentirana na žestoku akciju protiv nekih od najopasnijih neprijatelja koje ste mogli susresti u igrama, jaki RPG elementi, brojne glavne i sporedne zadaće i više načina kretanja u velikom otvorenom svijetu, pružit će vam puno više od pukih borbi. Stoga ćete u igri imati puno toga za “polootati”, istražiti, izgraditi te “pocraftati”, kako biste na raspolaganju imali spreman odgovor na svakog neprijatlja, bez obzira na njegovu snagu i veličinu.

A da su veliki, bogami jesu, pa ćete za njih ćete morati razviti taktičke načine borbe prilagođene njihovim slabostima jer neće ništa moći postići protiv zmajolikog gada veličine petokatnice ako nećete znati što vam je točno činiti. Na svu sreću moći ćete na veselicu pozvati i nekog frenda pa pokušati u kooperativi mlatiti preglomazne stvorove.

Evo, još malo pa ćete uskoro bjesomučno surfati po pijesku, što je prilično originalan način kretanja u Atlas Fallenu.