Koga ćete ovog listopada prvo kolonizirati?

Koga ćete ovog listopada prvo kolonizirati?

0

Revolucionarna transformacija našeg društva koja se odvijala od 1836. do 1936. bit će pod vašom kontrolom. Dolazi Victoria 3, željno iščekivani strateški simulator od Paradox Interactivea.

Piše: Robert Barbir

Paradox Interactive ne treba uvod. Sa svakim naslovom sve više potvrđuju da su jedni od najboljih, a danas je potvrđeno da 25. listopada. 2022 dolazi još jedan dugo iščekivani hit. Radi se o Victoria 3. Victoria 3 duboka je društveno-ekonomska i politička simulacija koja nastoji predstaviti potrebe i želje svake osobe na zemlji kroz stoljeće dramatičnog tehnološkog i društvenog preokreta. Rastuće stanovništvo morat će biti nahranjeno, ali će također postavljati političke zahtjeve da povećaju ili održe svoju moć. Donesite zakone i društvene reforme koje odražavaju želje vaših građana ili pokušajte nametnuti svjetliju budućnost naciji koja možda ne cijeni vaše napredno razmišljanje.

Zašto toliko volimo naslove Paradox Interactivea? Zato što često imaju beskrajnu mogućnost ponovnog igranja. Ponovo prepišite povijest kao bilo koja od desetaka nacija iz viktorijanskog doba, od industrijskih sila poput Velike Britanije i Pruske do mnogoljudnih divova poput Rusije i Kine. Bez brige, ima tu i skrivenih sila poput Japana ili kolonijalne Kanade.

Simuliran je svaki stanovnik vaše nacije, bilo poljoprivrednik ili činovnik, kapitalist ili obrtnik. Svaki ima osobna uvjerenja, političke preferencije i, što je najvažnije, životni standard koji treba održavati. To će vas naravno natjerati da razvijate svoje gospodarstvo uvodeći nove industrije i institucije. Trgujte viškom robe na brojnim tržištima svijeta i uvezite ono što je vašem stanovništvu potrebno da bi život bio što pristupačniji.

Sve što možete osvojiti ratom možete postići i za pregovaračkim stolom. Otvorite diplomatske igre, pozivajući saveznike za potporu, dok postavljate zahtjeve prema slabijim ili suparničkim nacijama. Upravljajte raznim političkim frakcijama u svojoj zemlji putem zakona i reformi. Možete li poboljšati život svojih građana, čak i ako će to razljutiti trenutnu vlast? Gledajte kako se karta mijenja pred vašim očima, dok će novoizgrađene željeznice prolaziti kroz najpoznatije gradove.

Ponavljamo još jednom, Victoria 3 bit će dostupna 25. listopada 2022. po cijeni od 49,99 USD/41,99 £/49,99 €. Za više informacija posjetite službene stranice.