Prvi pogled na gameplay igre Digimon Survive

Prvi pogled na gameplay igre Digimon Survive

0

Kako bolje proslaviti 25. godišnjicu Digimon Animea od pokretanja igre s potpuno novom avanturom, ali već poznatim likovima u tajanstvenom svijetu koje je dizajnirao Uichi Ukumo i glazbom hvaljenog Tomokija Miyoshija?

Piše: Iva Ledinščak

Bandai Namco Entertainment America Inc., u novoj najavi gameplaya za Digimon Survive, 1. srpnja je otkrio najviše detalja do sada o ovom nadolazećem hibridnom vizualnom romanu i taktičkom RPG-u. U igri igrači istražuju tajanstveni, ali opasni svijet, kreću se među prijateljima i neprijateljima, otkrivaju glitcheve i tragove te sudjeluju u uzbudljivim bitkama.

Najava gameplaya otkriva taktičke elemente te raspon opreme i alata koji mogu preokrenuti tijek bitaka u igri. Kako bi prevladali najteže izazove, igrači moraju osloboditi najveće oružje u svom arsenalu – Digivolution.

Karta svijeta pomoći će igračima da istraže svoje okruženje, s puno važnih interakcija između Takume, njegovih prijatelja i njihovih Digimona. Izbori će biti važni jer mogu utjecati ne samo na priču i sudbinu likova, već i na to kako će neki Digimoni evoluirati.

Interakcije će se također pokazati korisnima tijekom bitke, budući da će igrači moći ohrabriti svoje Digimone na pojačanja i prednosti, te pokušati razgovarati s neprijateljskim Digimonima kako bi ih regrutirali u svoj tim.

Tijekom tih bitaka, pozicioniranje će biti važno za postizanje prednosti, kao i korištenje predmeta i vještina za preživljavanje u ovom tajanstvenom svijetu. Naravno, oružje Digivolution će igrati važnu ulogu dajući Digimonima snažna pojačanja i šansu za preokretanje tijeka bitaka.

Digimon Survive dolazi 29. srpnja 2022. na PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch i PC putem Steam-a. Osim toga, igra će biti kompatibilna i s PlayStation 5 i Xbox Series X|S. Bonusi za lansiranje uključuju Guilmon DLC i HP Support Equipment, uz prednarudžbe koje su sada dostupne za kupnju. Oni koji igru kupuju ​​digitalno, mogu dobiti bonus sadržaj od 29. srpnja do 30. kolovoza na stranici proizvoda Digimon Survive.