Procurio mogući datum izlaska dugo iščekivane igre Stray

Procurio mogući datum izlaska dugo iščekivane igre Stray

0

Nedavno ažuriranje baze podataka za PlayStationa možda je otkrilo datum izlaska mačje avanturističke igre Stray, a lansiranje je predviđeno za ovaj srpanj.

Piše: Robert Barbir

BlueTwelve Studio, mali tim s juga Francuske, prvi je put najavio Stray 2020. tijekom PlayStation Future of Gaming događaja.  Stray je predstavljen kao avanturistička igra gdje kontrolirate mačku u svijetu znanstvene fantastike/cyberpunka.

Iako je Stray doživio brojne odgode od svoje prve najave 2020. godine, izdavač Annapurna Interactive uvjerava da igru planiraju lansirati u neko doba ove godine, a nedavna izvješća sugeriraju da bi ona mogla biti objavljena već ovog ljeta. Upravo je novo ažuriranje interne baze podataka PlayStationa možda otkrilo konačni datum izlaska dugo očekivane igre.

Igra omogućuje igračima da se stave u cipele (šape?) izgubljene mačke koja se pokušava vratiti svojoj obitelji u svijetu koji su preplavili roboti. Prema developerima, Stray je avanturistička igra u trećem licu koja ima neke elemente otvorenog svijeta i fokusira se na atmosferu, istraživanje i umjetnost. U suradnji s dronom igrači će lutati gradom, rješavati zagonetke, graditi platforme i izbjegavati potencijalne grabežljivce. Igra često iskorištava manju veličinu svog protagonista za stvaranje jedinstvenih zagonetki poput puzanja kroz zračne kanale.

PlayStation baza podataka pokazuje 19. srpnja kao mogući datum izlaska igre, tako da je vrlo vjerojatno da obožavatelji i pratitelji neće morati još dugo čekati da zarone u svijet cyberpunka iz njegove dražesne mačje perspektive. Naravno, ovo bi mogla biti pogreška ili nesporazum, stoga uzmite ovu glasinu sa zrnom soli do službene objave.

U nastavku možete pogledati trailer i dobiti uvid u avanture koje vas očekuju.