Star Wars: Knights Of The Old Republic II na Switchu u lipnju

Star Wars: Knights Of The Old Republic II na Switchu u lipnju

0

Star Wars: Knights of the Old Republic II – The Sith Lords dolazi na Switch 8. lipnja. Ova role-playing igra, izvorno je bila objavljena na Xboxu 2004., a kasnije se našla i na PC-u. Uskro ćete ju imati priliku ponovno zaigrati preko Switcha za samo $15.

Piše: Iva Ledinščak

Radnja je u The Sith Lords smještena u mračnom razdoblju Republike. Kao Jedi u egzilu, mogli biste donijeti stabilnost Jedi redu i pomoći Republici, ili prigrliti tamnu stranu Sile i pomoći novom redu da preuzme zapovjedništvo. Izbor je na vama.

Ovaj nastavak pruža izbor igračima na smislene i zabavne načine te vam omogućava da uspostavite snažne veze sa svojim suigračima i odaberete kako ćete upravljati Silom.

GameInformer je nedavno The Sith Lords rangirao kao petu najbolju Star Wars igru ​​na svom popisu Top 30 Star Wars Games, uz riječi: “Iako su promijenili studio s BioWarea na Obsidian Entertainment, originalni RPG-a Knights of the Old Republic dobro su se snašli u Sith Lords. Pet godina nakon pada lorda Malaka, Sith Lords je još jedna pomno napisana priča koja nudi dublje mogućnosti dijaloga, još jednu sjajnu postavu likova i mnoštvo specifičnih varijabli.”

Dok čekate, igru na Steamu posjetite i oko bacite te slobodno u nastavku video pogledajte.