Insomnis Enhanced Edition specijalna verzija hororčine stigla na PS5

Insomnis Enhanced Edition specijalna verzija hororčine stigla na PS5

0

Specijalna “boxed” inačica avanturističke “puzzle” horror igre iz prvog lica Insomnis dolazi na PS5 i moći će se kupiti u europskim dućanima.

Pridružite se protagonistu Insomnisa, Joeu Castevetu, dok putuje do tajanstvenog i nenaseljenog dvorca Castevet gdje mora razotkriti mračne tajne skrivene duboko u starom zdanju koje je naslijedio.
Ono što Joe ne shvaća je da je ovo obiteljsko naslijeđe prokleto. Ono što se traži od igrača je rješavanje originalnih složenih zagonetki u potrazi za odgovorima kako bi sačuvao svoj zdravi razum, no morat će donositi odluke s oprezom jer će o tome ovisiti sudbina likova.

Ovisno o tome kakve odluke donosite tijekom igre, dobit ćete završetak koji svakim prolaskom može biti potpuno drugačiji.

Posebna maloprodajna verzija Insomnis Enhanced Edition uključuje dodatke u kutiji, uključujući posebno kreiran omot, knjigu s konceptualnim artom u kojoj možete otkriti više o kreativnom procesu razvoja igre i špil karata za igru memory.

Insomnis Enhanced Edition za PlayStation 5 podiže horror atmosferu poboljšanim teksturama, 4K rezolucijom, haptičkim vibracijama i atmosferskim zvukom DualSense 3D audio, dinamičkim poboljšanjima sjena i bržim vremenom učitavanja zahvaljujući mogućnostima Sonyeve najnovije generacije.