Procurila 2K Games lista igara za E3

Procurila 2K Games lista igara za E3

0

Na društvenoj mreži Reddit je procurila lista igara koju je veliki izdavač 2K Games pripremio za predstavljanje na E3 sajmu ove godine. Da je lista autentična, potvrdio je i Bloombergov novinar Jason Schreier, koji je i poznat po tome što vrlo dobro poznaje igraću industriju iznutra.

Samo nekoliko dana prije održavanja E3 sajma, procurila je lista jednog od najvećih izdavača današnjice. Kao i prošle godine, zbog pandemijskih uvjeta, E3 se održava virtualno, a neki su veliki izdavači čak odlučili preskočiti sajam video igara, te odlučili imati vlastitu virtualnu prezentaciju igara, bez striktnih termina koje uvjetuje sajam.

Zbog toga što se sve održava online, ovakva curenja su tim lakša, a posljednja žrtva 2K Games će tako ostati bez brojnih iznenađenja koja pripremaju u narednoj godini.

Prva igra koja je procurila je novi nastavak NBA serijala i to u inačici 2k22. Budući da smo očekivali novi godišnji update, ovo nije tolika novost. Uspjeli smo dodatno saznati da će zvijezda igre biti bivši NBA košarkaški profesionalac Dirk Nowitzki, koji će se pronaći na naslovnici i biti jedan od promotora igre.

Pod kodnim nazivom Daffodil, ili ti po naški Narcis, pronašao se spinoff pucačine Borderlands. S nazivom Tiny Tina’s Wonderlands, igrači mogu očekivati dostojan nastavak Borderlandsa s omiljenom luđakinjom Tiny Tinom u glavnoj ulozi. Borderlands je odubijek dobitna formula, pa vjerujemo da će tako i novi nastavak biti vrlo uspješan.

Kodni naziv Volt skriva igru koju izdavač opisuje kao spoj Cthulhu mitologije i serijala Saints Row. Igru razvija interni studio Hangar 13, poznat po radu na igri Mafia 3, kao na remakeu starijih nastavaka istoimenog serijala. Iako je Cthulhu mitologija nespojiva s ludom akcijskom avanturom po uzoru na GTA, vjerujemo kako se radi o horror open-world igri s bogatim gameplayom.

Posljednja igra, sakrivena iza kodnog imena CODA, je strateška igra po uzoru na X-COM serijal, s Marvel tematikom, a koju razvija veteranski strateški studio Firaxis, poznat po Civilization serijalu. U ovakvoj dobitnoj kombinaciji, teško što može poći po zlu.

Prezentacija koja je procurila je samo djelić svega što nas od brojnih izdavača čeka na E3 sajmu. Budući da je počela nova generacija konzola, ovo će biti jedan od najvećih E3 sajmova dosad. Virtalan ili ne, manje je važno.