EA putem streamera prikazao novi F1 2021

EA putem streamera prikazao novi F1 2021

0

Umjesto klasičnog predstavljanja igre putem trailera, EA je za predstavljanje trkaće simulacije F1 2021 angažirao istaknute racing stremere, odnosno igrače koji su kanale na društvenim mrežama posvetili trkaćim igrama.

Kao takvi, oni će najbolje svjedočiti kvaliteti igre, te trudu i vremenu kojeg su EA-ovi developeri ulažu u igru. Budući da igra ima ljetni ciklus godišnjeg izlaska, zaobišle su je nove konzole za gotovo pola godine, no i to se ovaj put mijenja. Novi F1 2021 iz temelja je rađen za nove konzole, ali ni igrači sa starijim hardverom neće ostati zakinuti. Igra izlazi već 16. srpnja i to za PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, te Xbox Series S/X.

F1 2021 koristi Ego Engine u inačici 4.0, nadograđeni engine iz igara koje Codemasters koristi za sve svoje trkaće igre, uključujući serijale Dirt, Dirt Rally i Grid, ali i ranije F1 igre. EA najavljuje da će iskoristiti snagu novih konzola za još realističnije vizuale, pametniji AI, te brojna druga unaprijeđenja. Također, želja je da se prikaz igre što više približi F1 iskustvu koji imaju gledatelji na malim ekranima.

Želite li vidjeti kako F1 2021 izgleda u pokretu, pripremili smo vam izbor steamera koji su se najviše istaknuli u gomili.

 

 

 

Stremer iContrast je čak napravio brzu usporedbu s posljednjih dostupnim nastavkom.