Pripremite pajser za igranje Crime Simulatora

Pripremite pajser za igranje Crime Simulatora

0

Pljačke, napadi i gangsterske podvale samo su dio onoga što nudi Crime Simulator, nova igra developera studija CookieDev, koja se radi za PC, PS5, PS4, Xbox Series X/S i Nintendo Switch platforme.

Crime Simulator je jedinstveni simulator aktivnosti kriminalnog podzemlja s pogledom iz prvog lica (FPS). Igra nudi modove za jednog igrača i online co-op za do 4 osobe istovremeno.

Kriminalna karijera u Crime Simulatoru ne uključuje samo obavljanje lopovskih poslova kao što su krađa, utjerivanje dugova i borbu, već također, između ostalog, skupljanje sirovina, razvoj likova, nadogradnju opreme ili stjecanje odgovarajuće reputacije među bandama u igri.

U PC demu koji je već dostupan na Steamu igrači će pronaći jedno manje naselje s građevinskom zonom i napuštenom farmom koja služi kao skrovište gangsterima, dok će puna verzija igre sadržavati između ostalog tri veća naselja, pustinjska područja Meksika, područja nacionalnih parkova u Kanadi i nekoliko dodatnih lokacija, a developer također radi i na mnoštvu dodatnih sadržaja.

Za obavljanje svojih kriminalnih radnji na raspolaganju će vam biti brojni alati koji uključuju bejzbol palice, pajsere, šipke, ključeve, noževe, teleskopske palice, pištolje, razne vrste eksplozivnih naprava i bombi, kao i specijalizirane zamke.

Cilj će vam biti napraviti karijeru u podzemlju, izvršavati naredbe i steći slavu, djelovati samostalno ili u suradnji s kolegama, koristiti širok arsenal oružja, prikupljati sirovine i stvarati novu opremu, a sve to kako biste poslali kralj lopova.