Mlatite se do besvijesti u igri Astor: Blade of the Monolith od 30. svibnja

Mlatite se do besvijesti u igri Astor: Blade of the Monolith od 30. svibnja

0

Developer C2 Game Studio i izdavač Versus Evil objavili su da predzadnji dan ovog mjeseca izlazi akcijska avantura Astor: Blade of the Monolith na PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Searis X/S i Nintendo Switch platformama.


U ovoj singleplayer igri ćete se naći u ulozi Astora, mladog ratnika koji putuje svijetom Glieseom kako bi riješio misteriozni nestanak svojih tvoraca prije više tisuća godina i otkrio kako pobijediti zlu rasu Hiltsik koja pustoši svijetom i prijeti uništenjem Astorovih sunarodnjaka Diokeka.

Njegovo (vaše) putovanje neće ponuditi previše lutanja i praznog hoda, već će se gotovo čitav gameplay svoditi na brojne bitke protiv hordi neprijatelja i njihovih šefova (bossova).

U intenzivnim bitkama ćete se boriti protiv 16 vrsta “običnih” i 10 boss neprijatelja, a to će vam ponuditi oko 20 sati igre u glavnoj priči i još ponešto sati u obavljanju sporednih zadataka.

Kako biste se mogli nositi s tim hordama zla, na raspolaganju ćete imati 4 jedinstvena oružja i magične moći, a svoju ćete vještinu morati brusiti kroz nove napade, sposobnosti i kombo poteze, kako biste mogli zatući svu tu silnu gamad i pronaći put prema misterioznoj strukturi Monolitu, koji posjeduje ogromnu moć i na kraju se suočiti s izvorom zla koje opsjeda vaš planet.

Dovoljno primamljivo? Pogledajte najavni trailer pa ćete znati je li ovo nešto za vas.