Odigrajte demo ekstremne indie horror pucačke avanture Gore Doctor

Odigrajte demo ekstremne indie horror pucačke avanture Gore Doctor

0

Game developerski startup Salient Games početkom iduće godine će izdati svoju prvu igru pod nazivom Gore Doctor, neku vrstu kombinacije horror avanture i pucačine, prepune krvi i mračnih interijera koji bi nam uz dodatak bizarnih neprijatelja trebali utjerati strah u kosti.


Radnja igre koja se razvija za PC odvija se u institutu izmučenog liječnika koji nakon gubitka supruge pada u ludilo i postaje uvjeren da je smrt jedini izlaz.


U demu koji možete preuzeti na Steamu na ovoj poveznici, krećete se kroz mračnu zgradu u kojoj se osim atmosferične glazbe čuju samo jecaji žrtava i vrištanje neprijatelja koji imaju jedini cilj da vas skrate za glavu i razapnu vaše razrezano tijelo na zid ili strop.


Dakako, na početku nemate nikakvo oružje pa jedino možete bježati i pokušati doći do nečega s čime ćete moći tamaniti ova poludjela čudovišta, kako biste mogli otkrivati nove tajne i prostore, saznati čitavu priču o ovom stravičnom mjestu i pokušati pobjeći na neko svjetlije mjesto.


Nakon što smo se dočepali sjekire, a potom i pištolja, osjećali smo se puno bolje i mislimo da ova igra vrijedi da je odigramo do kraja kada izađe.


Nemojte očekivati previše, ali za indie igru je ovo odlično.