Preživite rano brončano doba u novom nelinearnom RPG-u The Way of Wrath

Preživite rano brončano doba u novom nelinearnom RPG-u The Way of Wrath

0

Hooded Horse je objavio da će izdati The Way of Wrath, inovativnu RPG igru za PC smještenu u rano brončano doba koju je razvio developer Animall.


The Way of Wrath je smješten u vrijeme u kojem je linija između mita i povijesti zamagljena. Nakon što se vratio kući nakon devastirajućeg poraza u prekomorskom ratu, igrač mora ponovno izgraditi svoju utvrdu i ujediniti narod kako bi preživio novu invaziju.

To znači da ćete morati istražiti veliki otvoreni svijet, osigurati mjesta s dragocjenim resursima, okupiti saveznike i sabotirati neprijateljske utvrde, a na raspolaganju imate samo 10 dana prije predstojećeg napada neprijatelja.

Nakon te faze predstoji vam žestoka borba koja će sve vaše sposobnosti staviti na iskušenje, iz koje samo jedna strana može izaći kao pobjednik i osigurati svojem narodu prosperitet.

Igra omogućuje velike mogućnosti kreiranja i nadogradnje vašeg junaka i njegovih sposobnosti, a dio gameplaya koji podsjeća na survival igre uključuje lov i potragu za resursima te složeni sustav diplomacije u kojem plemena možete nagovoriti da vam se pridruže ili im objaviti rat.

Developeri kažu da svaki neutralni lik (NPC) ima svoje ime, svrhu postojanja i rutine s kojima se morate znati nositi, a vaše odluke mogu utjecati na svaki novi dan u igri, čime sami stvarate dinamičku i stalno promjenjivu priču koja nije sudbinski određena unaprijed.

Igra će izaći tijekom 2022. godine na Steam i GoG platformama, a kako izgleda u trenutnoj fazi i što nudi gameplay možete pogledati u ovom videu.