Pomozite developerima da završe zanimljivu avanturu Dimhaven Enigmas

Pomozite developerima da završe zanimljivu avanturu Dimhaven Enigmas

0

Nezavisni game developerski studio Zadbox Entertainment na Kickstarteru je započeo crowdfunding kampanju za avanturu inspiriranu Mystom i Syberijom pod nazivom Dimhaven Enigmas koja bi trebala stići na PS5, Xbox Series X/S, Mac i Linux platforme u trećem tromjesečju ove godine.


Dimhaven Enigmas je puzzle avantura u prvom licu u kojoj igrač u alternativnoj stvarnosti u 1980-im godinama preuzima ulogu Emily Ravenstone u misiji pronalaska svog ujaka na izoliranom otoku Dimhavenu.

Autori objašnjavaju da će nam igra ponuditi istraživanje i zagonetke vođene snažnom pričom u nekoć živahnom turističkom raju koji je sada gotovo napušten i izoliran misterioznim događajima u posljednjih nekoliko godina.

Zračni promet gotovo da i ne postoji, a većina stanovnika otišla je neposredno prije zatvaranja zračne luke, a do otoka stižu jedva ikakve vijesti.

U igri će vam od velike važnosti biti laptop i kamera, koji će snimanje fotografija i skupljanje bilješki činiti intuitivnim i integriranim dijelom gameplaya.

Svaka zona ima niz skrivenih predmeta koje igrač može tražiti, a ako dovrše te izborne izazove, ponuditi će vam se skriveni sadržaji za nagradu.

Igra također ima indikatore interakcije i progresivni sustav savjeta na temelju stavki u vašem inventaru, napretku slagalice i pronađenim tragovima.

U svakom slučaju preporučamo vam da pogledate najavni trailer, a igrači na PC-u mogu isprobati i demo na Steamu pa ćete se lakše odlučiti hoćete li pomoći developerima kojim eurom na Kickstarteru da igru uspješno dovrše jer puno obećava.