Izgradite dvorac, gostite s krvlju i isprobajte demo igre Vampire Dynasty

Izgradite dvorac, gostite s krvlju i isprobajte demo igre Vampire Dynasty

0

Mehuman Games i Toplitz Productions ove godine na Steamu lansiraju RPG otvorenog svijeta pod nazivom Vampire Dynasty za PC.

U igri ćete biti vampir koji će prigrliti tamu, izgraditi svoj dvorac, boriti se i napredovati kako biste postali milostivi gospodar ili nemilosrdni tiranin u fiktivnom balkanskom svijetu Sangvije.

Igrajući sami ili u kooperativi d do 4 igrača, istraživati ćete i otkrivati dugo čuvane mračne tajne Sangvije i izgradite vječno nasljeđe, bilo sami ili s do četiri igrača u kooperativnom multiplayeru, a trebat ćete donositi izbore temeljem kojih će se vaše selo mijenjati.

Vi odlučujete tko će živjeti, tko umrijeti i tko će biti vaš vječni sljedbenik. Iskoristite njihove snage kako biste osigurali da se samo najvještiji pridruže vašim redovima kako biste osigurali sjajnu budućnost svojoj vampirskoj lozi.

Ako ste ljubitelj gradnje, imat ćete mogućnosti dizajniranje svojeg veličanstvenog dvorca, no ne zaboravite da su planinski lanci, šume, tamnice, močvare i druga područja ogromnog otvorenog svijeta igre ispunjeni ne samo opasnim neprijateljima i selima za osvajanje, već nude obilje tajni i ogromne nagrade za sve koji su dovoljno odvažni da izazovu sudbinu i istražuju.

Kao vampir ćete uživati i u nadljudskoj snazi, većoj brzini kretanja i povećanoj percepciji, što znači da ćete moći vidjeti, slušati i okusiti svijet nedostižan smrtnicima. Možete čak kontrolirati šišmiša i letjeti iznad nepreglednog krajolika.

Ovisno o vašim izborima, možete dobiti širok izbor mogućih završetaka glavne priče, prije nego što nastavite istraživati otvoreni svijet. Datum izlaska igre još nije objavljen.

Demo možete preuzeti na Steamu putem ove poveznice.