Kolekcija Uncharted: Legacy of Thieves konačno ima datum izlaska za PC

Kolekcija Uncharted: Legacy of Thieves konačno ima datum izlaska za PC

0

Naughty Dog-ova kolekcija Uncharted: Legacy of Thieves (Uncharted 4: A Thief’s End i Uncharted: The Lost Legacy), ranije ekskluzivna za PlayStation, prvi je put potvrđena za PC u rujnu 2021., s očekivanjima da će stići “ubrzo nakon” verzije za PlayStation 5, koja je bila zakazana za početak 2022.

Piše: Iva Ledinščak

Izdanje za PS5 koje objedinjuje možda dvije najbolje igre u cijelom Uncharted serijalu, lansirano je 28. siječnja, ali do sada nije bilo znakova konačne objave PC verzije. Ovo je zapravo drugi datum izlaska Uncharted: Legacy of Thieves PC koji smo vidjeli u Epic Games Storeu. Lipanjski datum izlaska pojavio se u travanjskom ažuriranju nadolazećih igara, iako se očito nije dogodio.

Konačno, dugo očekivana kolekcija Uncharted moći će se zaigrati na PC-u 19. listopada. Kolekcija je procurila u Epic Games Store ranije ove godine, sa sličnim popisom koji sada potvrđuje datum izlaska, kao i ono što možemo očekivati ​​od bonusa za prednarudžbu.

Kolekcija Uncharted: Legacy of Thieves, remasterirana i optimizirana za PC, stiže u Epic Games Store 19. listopada, a ako je kupite unaprijed, dobit ćete sjajnu novu Fortnite jedrilicu u obliku Sullyjevog hidroaviona.” Osim toga, jedrilica će stići u Fortnite Item Shop u studenom.

Da biste zgrabili hidroavion, digitalno i figurativno, samo trebate unaprijed kupiti prekrasnu kolekciju Uncharted: Legacy of Thieves iz Epic Games Storea koja počinje XX. rujna. Jedrilicu dobivate odmah nakon predkupnje. Ili možete pričekati 17. studenoga kada će stići u Fortnite trgovinu.”

Šuška se da će uz letjelicu doći i skinovi Nathana Drakea i Chloe Fraser koji su se pojavili u Fortniteu ranije ove godine.

Što se tiče same kolekcije, možete očekivati brojna poboljšanja u usporedbi s originalima za PS4, kao i verzijama za PS5 s poboljšanom grafikom, teksturama i rezolucijom, koja će bez sumnje biti još bolja na PC-u.

Dakle, ovom novom datumu ne možemo bezuvjetno vjerovati, jer ipak Steam stranica za Uncharted: Legacy of Thieves Collection i dalje za datum izlaska navodi samo 2022.

Ostaje za vidjeti što PC verzija još ima za ponuditi, jer teško je zamisliti razlog zbog kojeg se ne bi isplatilo ponovno proživjeti ove klasične avanture.