Pojedite protivnike koje ubijete u akcijskoj RPG igri Hangry

Pojedite protivnike koje ubijete u akcijskoj RPG igri Hangry

0

Kanadski developer Game Pill najavio je akcijsku RPG igru Hangry koja je prožeta žestokom akcijom i crnim humorom, a trebala bi se naći na PC i PS5 platformama ove godine.

U ovoj igri iz trećeg lica preuzet ćete ulogu intergalaktičkog lovca Hangrya kojem je glavni smisao života putovanje galaksijom, ubijanje egzotičnih zvijeri i njihovo proždiranje u luksuznim restoranima u kojima će mu najbolji chefovi pripremati obroke od onoga što donese.

Igra koju pokreće Unreal Engine 5 dolazi s prekrasnim i originalnim vizualima područja planeta na kojima ćete loviti svoju hranu, a takvi su i likovi s kojima ćete stupati u interakciju te originalna čudovišta kakva do sada još niste nikada vidjeli

Kao što smo već rekli, posebnost gameplaya u ovoj igri će biti u lovu i proždiranju svoje lovine, no ona neće samo tako dati da je zatučete i pretvorite u šnicle, već se morate dobro potruditi kako vi ne biste završili na njezinom meniju.

Dodatna zanimljivost leži u razvoju lika kroz igru. Za razliku od drugih RPG-ova u kojima nadograđujete svoj lik, opremu, magije i oružje kroz borbe, ovdje ćete “podizati levele” tako da ćete krenuti u lov kako biste pronašli stvorenja koja će predstavljati namirnice za vaš recept, a zatim ćete kuhati i posluživati ​​jela kako biste razvili svoj karakter, nadogradili statistiku i otključali nova oružja.

Moramo priznati da nas jako zanima kako će funkcionirati taj koncept “pojedi što ubiješ”, a na pamet nam pada kako bi bilo do primijeniti i na druge igre pa da recimo u CoD-u trebate pojesti neprijateljske vojnike ili u FIFA-i nogometaše poražene momčadi. Možda je ovo početak kanibalizma u igrama.