Pogledajte prvi video gameplaya gun-fu igre Spine

Pogledajte prvi video gameplaya gun-fu igre Spine

0

Jeste li se ikada zapitali kako je to biti junak akcijskog filma? Naći se u epicentru zbivanja, izbiti protivniku pištolj iz ruke ili parirati metku svojom vjernom katanom?


Odgovore na ta pitanja trebala bi nam dati akcijska gun-fu igra Spine, u kojoj ćete istjerivati pravdu primjenom čiste sile, u gradu budućnosti cyberpunk okruženja.

Ciparski developer Nekki razvija Spine kao akcijsku igru za jednog igrača koja će se naći na PC, PS5 i Xbox Series platformama, a sada je lansirao prvi gameplay video.

U igri ćemo naći u ulozi opasne cure s imenom Redline koja barata podjednako dobro borilačkim vještinama i oružjem, a pritom je izuzetno gipka i okretna te dakako lijepa te se koristi svojim AI suputnikom Spineom, borbenim implantatom s vlastitim umom.

Igra otkriva priču o cyberpunk gradu u bliskoj budućnosti koji je Tensor AI pretvorio u raj na Zemlji, no ispod blistave površine se skriva globalni sukob moćnih frakcija, a vi ćete ganjati osobnu osvetu protiv sustava.

Zahvaljujući jedinstvenoj kameri i borbenoj koreografiji koju su postavili pravi stručnjaci za akcijske filmove, igra bi prema riječima developera, “hvatati bit kinematografske napetosti”, čemu doprinose i odlični vizuali kreiran Unreal 5 engineom.