Prvi trailer dugo iščekivanog GTA VI otkriva nam pravi spektakl od igre

Prvi trailer dugo iščekivanog GTA VI otkriva nam pravi spektakl od igre

0

Možete li vjerovati da je od izlaska igre GTA V prošlo čak 10 godina? Igra još i danas djeluje toliko svježe, lijepo i zanimljivo da nam se čini kao da je izašla jučer. Ajd dobro prekjučer.


Igra koja je druga najprodavanija svih vremena iza Minecrafta, nakon dugo iščekivanja napokon ima službenu potvrdu izlaska nastavka pod nazivom GTA VI, kao i prvi službeni video trailer, koji možete pogledati ovdje.

Kako nam se čini na prvu, GTA VI će biti ogromna igra koja će biti smještena na obalna područja SAD-a, koja uključuju Floridu.

Radnja će se odvijati u današnje doba te će se u glavnoj ulozi naći ženski lik koji će nastojati pokoriti svijet organiziranog kriminala, zaraditi brdo love i zabavljati se ludim vožnjama i još luđim noćnim provodima.

Također nam se čini da će čitava područja u kojima se odvija igra biti potpuno interaktivna, što znači da će svi stanovnici, bande, policajci, konobari, striptizete, nevažni prolaznici i druge kolateralne žrtve nasilja imati svoje živote, pa možemo očekivati jedinstveni realni svijet iz kojeg se nitko neće htjeti vratiti kada u njega jednom uđe.

Na žalost, igru nećemo vidjeti prije 2025. godine, mada se u razvoju (navodno) nalazi već više od pet godina. Obzirom na hiperambicioznost developera i sve elemente koji će biti uključeni u gameplay i vizualni izgled, bit će tu puno posla za ispeglati i nadamo se da kad igra izađe neće biti previše bugova pa da će sljedećih 12 godina svaki drugi dan izlaziti po jedan novi patch.