Under a Rock je novi lijepi survival naslov otvorenog svijeta

Under a Rock je novi lijepi survival naslov otvorenog svijeta

0

Poznati izdavač MMORPG igara Gameforge i indie developer Nordic Trolls otkrivaju svoj novi naslov Under a Rock, koji dolazi na PS5, PC i Xbox Series platforme.


U ovoj otvorenoj igri preživljavanja, koju možete igrati u kooperativi s do 10 igrača, trebate graditi, izrađivati opremu i istraživati kako bi preživjeli i uspjeli na šarenom i lijepom, ali istovremeno tajanstvenom i opasnom otoku.


Svijet obavijen misterijama za koji se nekoć smatralo da je izgubljen donosi potpuno drugačije evolucijske putove, s egzotičnim stvorenjima lutaju naokolo. Neka od njih su slatka, dok vas druga doživljavaju samo kao slastan obrok, što znači da ćete se morati potruditi oko preživljavanja u ovom lijepom ali opasnom svijetu.


Igrači mogu izgraditi bazu, istraživati mračne špilje, plivati kroz podvodna okruženja i prohodati raznolik površinski svijet, suočavajući se s mnoštvom jedinstvenih izazova i otkrivajući prijeko potrebne resurse.


Kako biste preživjeli morat ćete loviti ribu, boriti se, uzgajati bilje i životinje, izrađivati korisne predmete i opremu i još mnogo toga za svoju otočnu bazu koja će vas štititi od sila prirode i gladnih zvjerčica.


Kako bi vas igra zarobila na duže vrijeme, developeri su u nju uveli takozvano proceduralno stvaranje svijeta, uslijed čega vam niti jedno igranje neće biti isto. Nekad sigurna baza mogla bi drugi puta biti prožeta opasnostima, što znači da ćete svaki puta kada započinjete igru ispočetka dobiti potpuno novi sadržaj i stvarati novu priču u društvu svoje ekipe.

Under a Rock je u razvoju za PC, Xbox Series S|X i PlayStation 5 platforme, a trebao bi se pojaviti tijekom 2024. godine.