Dead by Daylight: Alien dovodi Xenomorpha u horror igru lovice

Dead by Daylight: Alien dovodi Xenomorpha u horror igru lovice

0

Čuvena 4v1 multiplayer horror igra Dead by Daylight za PS5, Xbox i PC, uskoro dobiva DLC pod nazivom Dead by Daylight: Alien, koji dovodi novog lovca i novu lovinu.


Nakon što ste u igri mogli vidjeti Ghost Facea, Freddyja Krugera, Hellraisera i druge čuvene ubojice iz horror filmova, sada će vas proganjati Xenomorph iz Aliena.

U paketu s Xenomorphom dolaze olupina svemirskog broda Nostromo i Ellen Ripley, jedina osoba koja je preživjela njegov napad, što znači da ćete imati na raspolaganju vrlo zanimljive likove, bilo u u ulozi lovca ili lovine (preživjelih).

Dolazak Xenomorpha također predstavlja novu funkciju interaktivne karte: Kontrolne stanice. Sedam kontrolnih stanica razbacano je po karti, a preživjeli mogu komunicirati s ovim stanicama

kako bi dobili novi alat, Remote Flame Turret, dok Xenomorph može ulaziti i izlaziti iz tunela ispod Kontrolne stanice, što mu omogućuje mobilnost na cijeloj karti i pojačava faktor straha.
Dead by Daylight: Alien bit će dostupan za kupnju 29. kolovoza 2023. godine na PC, PS5, PS4, Xbox One, Xbox Series X|S i Nintendo Switch platformama.