Palite gume u novom simulatoru DRIFTCE

Palite gume u novom simulatoru DRIFTCE

0

Poznati game publisher 505 Games, predstavio je DRIFTCE, potpuno novi drift simulator vožnje koji dolazi u proljeće ove godine na PS5 i Xbox konzole.


U opisu igre kažu da će nam se pružiti prilika sjesti za upravljač jednog od 12 najboljih i službeno licenciranih automobila za driftanje koji uključuju modele Toyota AE86, Mazda MX5 i BMW E46 M3.

Također navode da ćete se usavršavati za driftanje u zavojima na više tuceta staza koje su rekreirane tehnologijom laserskog skeniranja, što bi im trebalo pružiti uvjerljivost i autentičnost. Među njima se nalazi nova Mount Haruna staza, kao i poznate piste iz igre DRIFT21, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Kako biste mogli prilagoditi automobil prema sebi, igra će vam ponuditi 1800 zamjenjivih komponenti poput motora, ovjesa i kotača. Pored toga moći ćete svoje automobile ušminkavati bojama i stiliziranim naljepnicama.
DRIFTCE će vam omogućiti igranje u više singleplayer i multiplayer modova koji uključuju Career, Quick Race, Sandbox, Free Ride, Solo Run, Time Attack i Gymkhana.